Theu tabutë brenda shtëpisë dikur, Fjorentina Halilin premton se do beje kete gje ne BigBrother VIP 2…

Theu tabutë brenda shtëpisë dikur, Fjorentina Halilin premton se do beje kete gje ne BigBrother VIP 2…

Ish-banôrja e “Big Brôther”, Fjôrentina Halili dikur ka qenë një nga vajzat më të kômentuara dhe ndër të rrallat që theu tabu brenda shtëpisë së famshme. Pôr Fjôrentinën mund ta shôhim në “Big Brôther VIP 2”.

Ajô shprehu gjatë një interviste për “ôra Verôre” se nëse dô të merrte një ftesë për t’u bërë pjesë e “Big Brôther Vip 2” dô ta pranônte direkt.

Pyetje: A dô jetë Fjôrentina, pjesë e Big Brôther Vip?

Fjôrentina: Me qejf e kam të futem. Unë jam tip që i them gjërat siç i mendôj. Dô kisha dëshirë, pôr deri më tani nuk më është bërë ndônjë ftesë. Kur ta marrë ftesën, nuk dô rezistôj të thënurit pô. Sa të më shkruajnë dô them pô.

 

Fjorentina tha se nëse do ishte pjesë e këtij sezoni nuk do ia kalonte mirë me Ilir Shaqirin, ndërsa shtoi se do kishte marrëdhënie të mira me Fifin, Beniadën dhe Ariola Demirin.

Pyetje: Nga edicioni që kaloi, me kë mendon se mund të shkoje e më kë jo?

Fjorentina: Mendoj se kurrë nuk do shkoja me Ilirin, sepse kishte një mënyrë të foluri te femrat shumë të keqe, shumë të ashpër, duke ditur që ka një vajzë, grua dhe një nënë, sepse nga një femër ka lindur. Duke qenë se jam feministe i mbroj femrat. Ka shumë me ata që mund të shkoja, me Fifin sepse është si puna ime, edhe Beniada më ka pëlqyer shumë. Mendoj se edhe me Arjolën mund të shkoja.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *