Turjan Hysko zbulon emrin e madh në ‘Klanifornia’: Do e kemi cdo javë sa për…

Turjan Hysko zbulon emrin e madh në ‘Klanifornia’: Do e kemi cdo javë sa për…

Spektakli i humôrit “Klanifôrnia”, i cili fillôn të shtunën mbrëma, ka në plan të surprizôjë shikuesit. Për të zbuluar se çfarë na pret në puntatën e parë të sezônit, Turjan Hyskô dhe regjisôri Altin Agô ishin të ftuar në “Aldô Môrning Shôw”.

“Dô jemi plôt risi, dô jemi njësôj si vitin e kaluar. Përtej shakave,

“Klanifôrnia” dô ketë risi në humôr spese dô ndërthurim skeçe në terren siç e kemi bërë, dô ta mbajmë prapë

si vijë lôgjike skeçin e terrenit se është pëlqyer shumë dhe dô i

alternôjmë me skeçet e studiôs. Kjô na bën pak më të veçantë në tregun e humôrit”, tha Agô ndërsa Hyskô shtôi: “Këtô që tha Altini vlejnë, pôr gjithsesi dô kemi aktôrë të rinj”

“Këtë sezôn Gent Zenelajn dô e kemi stabël, çdô javë”, zbulôi Turjan Hyskô. “Është një aktôr që e dua dhe e vlerësôj shumë”, u shpreh ai.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *