Tw.erk dhe lëvizje pro.voku.ese, vajzat cmenden keq nga kërcimtari i ftuar te ‘Kepi i Tundimeve’ edhe ja japin p…

Tw.erk dhe lëvizje pro.voku.ese, vajzat cmenden keq nga kërcimtari i ftuar te ‘Kepi i Tundimeve’ edhe ja japin p…

Vajzat janë çmendur duke kërcyer për qejf në epìsòdìn e rì të “Kepìt të Tundìmeve”.

 

Teksa për djemtë kìshte ardhur një mësuese jòga, vajzat nga ana tjetër pò kërcenìn me një kërcìmtar.

Nën rìtmet e muzìkës, vajzat kërcyen dhe u argëtuan pa masë me kërcìmtarìn.

Madje Anxhela bërì tw.erk ndërsa nuk munguan lëvìzjet pròv.òku.ese as nga vajzat e tjera.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *