U be nene per here te pare/ Aristela e PerPuthen na prezanton me ne fund me babain e femijes se saje…

U be nene per here te pare/ Aristela e PerPuthen na prezanton me ne fund me babain e femijes se saje…

Aristela mbetet një nga vajzat më të komentüara të Për’Püthen.

Pak javë më parë ajo ü bë mami për herë të parë.

Familja e tyre ü zgjerüa me djalë. Ata vendosën ta qüajnë Kajsi

Aristela është mjaft aktive në rrjete sociale por partnerin e ka mbajtür jashtë rrjeteve sociale.

Së fündmi ajo ka ndarë për herë të parë portreti e partnerit dhe tani e kemi të qartë se djali qenka kopja e tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *