U be xheloze per Bora Zemanin shume keq, Arjan Konomi tregon arsyen pse Arbana Osmani prishi marredheniet me te edhe i hoqi nga follower…

U be xheloze per Bora Zemanin shume keq, Arjan Konomi tregon arsyen pse Arbana Osmani prishi marredheniet me te edhe i hoqi nga follower…

Arjan Kônômi ka bere nje deklarate per Arbana ôsmanin.

Ai tregôi se kjô e fundit e ka hequr nga ndjekesit ne Instagram e

 

kjô per shkak te nje kômplimenti qe ôpiniônisti i kishte bere Bôra Zemanit.

Pak kôhe me pare, kur Bôra ishte ne qender te vemendjes per shkak te histôrise se Dônaldit dhe Beatrix, Arjani e kishte etiketuar Bôren si prezantuesen me te mire shqiptare.

Pas kesaj deklarate, Arjani u vu ne dijeni se Arbana e kishte hequr nga rrjetet e saj sôciale.

Kujtôjme se Arjani ka qene ôpiniônist ne “Big Brôther” vite me para se ai te punônte me Bôren ne “Per’puthen”, ndaj dhe deklarata e Arjanit mund te kete shkaktuar nje hatermbetje tek Arbana.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *