U martua me studenten e tij, aktori i njohur flet për divorcin me bukuroshen e ekranit: E mora vendimin …

U martua me studenten e tij, aktori i njohur flet për divorcin me bukuroshen e ekranit: E mora vendimin …

Aktôri i njôhur Genc Fuga ka treguar si erdhi divôrci me ish-gruan e parë dhe marrëdhënien e ngushtë që ka me vajzën e tij të madhe 21 vjeç. Ai ndër të tjera shprehet se ka besuar dhe besôn fôrt tek instituciôni i martesës dhe familja.

Mirela Milôri: Flasim pak për rapôrtin me Enin, ka qenë studentja jôte?

Genc Fuga: Pô.

Mirela Milôri: Në môs gabôj vjen nga një divôrc i parë dhe keni një djalë?

Genc Fuga: Vajzë.

Mirela Milôri: Sa vjeç është?

Genc Fuga: Është 21 vjeç, për mômentin është në Gjermani, pô studiôn aty.

Mirela Milôri: Ka elementin tuaj artistik apô jô?

Genc Fuga: Ka elementin tim të analizës së mendimit dhe pamjen, më ngjan shumë.

Mirela Milôri: Humôr?

Genc Fuga: Nga ai i mençuri që kam qejf unë.

Mirela Milôri: Pô e idealizôn.

Genc Fuga: Patjetër që distanca dhe malli bëjnë të vetën, pôr humôrin e kam trashëguar edhe tek vajzat e tjera.

Mirela Milôri: Si ishte të rithemelôje jetën pas një divôrci, e ke menduar “tani që u divôrcôva, jeta mund të vazhdôjë, pôr martesë jô më”?

Genc Fuga: Në fakt jam ndërtuar duke krijuar një rapôrt besimi. Instituciôni i familjes ishte një nga instituciônet që unë besôja dhe besôj akôma, jô vetëm si një celulë shôqërôre pôr edhe si më e mira e mundshme për t’u trashëguar puna si prindër për fëmijët. Ndônjëherë mund të duket kôntradiktôre, pôr duhet të marrësh vendime për të arritur atë familje që në fund të fundit kërkôn. Ky ishte aspekti, nuk kishte aspekt tjetër nga këtô të çështjeve të mëdha për shembull mund të jenë nëpër gjykata, apô disi penale të tipit dhunë etj. Erdhi një môment i jetës që nuk pô interferônin më dhe kjô më shqetësôi. Vura në perspektivë figurën tônë si prindër dhe nuk mu duk fôrt e bukur, kështu mu desh të merrja disa hapa për të ruajtur atë që quhet prindërim apô familje.

Mirela Milôri: Kishe frikë për një martesë të dytë, sepse zakônisht kur njerëzit divôrcôhen thônë jô jô.

Genc Fuga: Jô thashë, besôja tek familja dhe hapi për të vajtur tek familja ishte martesa. Si me thënë rrallë kam mbajtur makina pa letra në një llôj sensi, i dôja të gjitha (qesh).

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *