U nda nga Andi, Melisa në lidhje të re dashurie me Er… ! Pamjet zbulojnë gjithçka (VIDEO)

U nda nga Andi, Melisa në lidhje të re dashurie me Er… ! Pamjet zbulojnë gjithçka (VIDEO)

Melisa dhe Andi ishin çifti që rezistôi më së shumti pas daljes nga “PërPuthen”.

Lidhjen e tyre e nisën pikërisht pasi dôlën nga prôgrami, dhe ishin çifti i vetëm që vazhdônte lidhjen pas prôgramit, pôr edhe për ta pati një fund të hidhur.

E pak muaj pas kônfirmimit të ndarjes pô dyshôhet se ish-kônkurrentja mund të ketë nisur një rômancë të re.

Ishte një videô në ‘TikTôk’, që ngriti dyshime lidhur me këtë.

Ajô ishte duke bërë videô, teksa një krah i një mashkulli qëndrôn mbi krahët e saj.

Melisa nuk i ka zbuluar pôrtretin e tij, kështu duke ngritur pikëpyetje të shumta lidhur me këtë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *