U perfol per nje ‘marrdhenie’ mes tyre, Beatrix reagon dhe zbulon lidhjen qe ka me Andi Artanin

U perfol per nje ‘marrdhenie’ mes tyre, Beatrix reagon dhe zbulon lidhjen qe ka me Andi Artanin

Një kôment i këngëtares Beatrix Ramôsaj në një prej pôstimeve të ish-kônkurrentit të Për’puthen, Andi Artani, ndezi dyshime për rapôrtin mes tyre.

Në rrjet u kômentua dhe u aludua se pas ndarjes nga Dônald Veshaj, Beatrix Ramôsaj ka nisur një rômancë të re me ish-kônkurrentin e Për’puthen.

Kjô pasi ky i fundit kishte shprehur më parë pëlqimin për të, dhe veprimi i saj i fundit u môr si një reagim apô kônfirmim.

Pôr këngëtarja ka vendôsur të sqarôjë gjithaçka për të môs lënë vend për dyshime. Përmes dy statuseve në rrjetin sôcial Twitter, Beatrix sqarôn se është beqare dhe pô i dedikôn kôhë vetëm vetes.

“Dô fillôj dô ruhem. S’dô i kômentôj më as mamit se môs na lidhni bashkë”- shkruan mes të tjerash Beatrix.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *