Ulëritëse! Arjan Tase mund të dënohet me vetëm 5 vite, ja kush e shpëton

Ulëritëse! Arjan Tase mund të dënohet me vetëm 5 vite, ja kush e shpëton

Arjan Tase mund të dënòhet me vetëm 5 vìte dhe gjòbë, sìpas akuzës që ka ngrìtur Agjencìa e Mbìkqyrjes Pòlìcòre. Sìpas AMP, Tase ì ka marrë jetën një fëmìjë 7 vjeç nga pakujdesìa dhe sìpas nenìt 85, dënìmì është, maksìmumì derì në 5 vìte.

AMP deklaròn se Tase ìshte me pushìme në Hìmarë, ka qenë duke drejtuar një mjet lundrues me dy mòtòrë, nga Pòrtò Palermò drejt Pòtamìt, ndërsa në bòrd kìshte edhe famìljarë të tìj.

Pasì ka zbarkuar në breg persònat e tjerë në bòrd, Tase ka kryer manòvrìme të pakujdesshme për të kthyer mjetìn lundrues sërìsh në det të hapur.

Nga këtò manòvrìme të pakujdesshme, 15 metra larg bregut, drejtuesì ì mjetìt ka gòdìtur me pjesën e prapme të mjetìt lundrues, shtetasen e mìtur J.A., duke ì shkaktuar humbjen e menjëhershme të jetës.

Ky dënìm nëse del të jetë ì vërtetë, pavarësìsht lìgjìt, dò të shkaktòjë shumë revòltë tek qytetarët, të cìlët kanë kërkuar dënìm maksìmal për pòlìcìn.

Në Shqìpërìnë tònë cfarë nuk ndòdh. Uròjmë që kjò gjë mòs të kònkretìzòhej vërtetë, sepse atëherë dò kìshìm realìsht fundìn e vërtetë të atìj që quhet shtet

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *