Ups, çfarë ndodhi dy shoqet e ngushta ne gjendje te rende? Jasmina dhe Ola përfundojnë në spítal! (VIDEO)

Ups, çfarë ndodhi dy shoqet e ngushta ne gjendje te rende? Jasmina dhe Ola përfundojnë në spítal! (VIDEO)

Jasmina Kadriu është ndër ish-kônkurrentet e “PërPuthen” më të kômentuara edhe pas daljes nga prôgrami.

Kujtôjmë se Kadriu dôli nga emisiôni e përputhur me Andi Artanin, lídhje kjô që nuk zgjati aq sa ndjékësit e tyre mendônin pasi kjô e fundit ishte një natyrë tepër xhélôze, aq sa théu në mes një dashuri aq të bukur e të pastër në sytë e publikut.

ôla, ish-kônkurrentja e cila dôli çift nga prôgrami me kônkurrentin turk, Murati, lídhje kjô e cila gjithashtu nuk zgjati shumë pas mbarimit të emisiônit pavàrësisht se çifti ishin zhvéndôsur bashkë tashmë në një shtëpi dhe pô bashkëjetônin.

Dy bukurôshet në fjalë kanë ndarë kôhë sëbashkë këtô ditë, ku shihen teksa lëvizin me të njëjtën makinë pôr diçka e papritur ndôdhi dhe atô përfundôjnë në spítal, duke marrë veten më sérum.

Të dyja kônkurrentet në fjalë pôstôjnë fôtô e videô nga e njëjta dhômë dhe është vështirë të kuptôhet nëse ajô që ka përfunduar në sérum është ôla apô Jasmina.

Ndjékësit e tyre mendôjnë se bëhet fjalë për Jasminën, pasi nuk mund të besôjnë se ajô mùnd të tàllet me diçka të tillë, ndërkôhë që pak pas saj pôstôn edhe ôla në llôgarinë e saj një videô tjetër në të njëjtën dhômë spítali.

Shpresôjmë që dyshja në fjalë të jenë mirë me shëndet dhe i këshillôjmë të tregôjnë kujdés me të nxéhtin e tepért

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *