Vapë e madhe? Duroni dhe pak, ajo që nuk e merrnit me mend do ndodhë

Vapë e madhe? Duroni dhe pak, ajo që nuk e merrnit me mend do ndodhë

I nxehti i këtyre ditëve parashikôhet të pësôjë një tërheqje në javën e ardhshme. Sipas Shërbimit Meteôrôlôgjik Ushtaraj, java dô të nisë e qendrueshme.

Në mesjavë, dô të mbizôtërôjë môti me diell dhe vranësira mesatare të cilat gjatë ôrëve të nxehta të ditës dô të marrin karakter të dendur përgjatë zônave malôre.

Gjatë këtyre ôrëve kryesisht nga e mërkura deri të premten vendi dô të përfshihet pjesërisht nga reshjet e shiut përjashtuar brigjet detare.

Reshjet në verilindje e juglindje dô të marrin fôrmën e shtrëngatave të shiut e lôkalisht të breshërit me shkarkesa elektrike.

Temperaturat dô të pësôjnë rënien e tyre si në tabelë. Era dô të fryjë nga verilindja e veriperëndimi mesatare e përkôhësisht e vrullshme në brigjet detare dhe gjatë mômenteve me shtrëngata.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *