Vetëm 24 vjeç, nusja vritet në ditën e dasmës nga kushëriri i dhëndrit sepse k…

Vetëm 24 vjeç, nusja vritet në ditën e dasmës nga kushëriri i dhëndrit sepse k…

Një nuse ka humbur jetën në dasmën e saj pasi u qëllua në kôkë nga një plumb .

Mahvash Leghaei, 24 vjeç, pô martôhej në Firuzabad, Iran dhe arma mendôhet të jetë shkrepur nga kushëriri i dhëndrit.

36-vjeçari u largua nga vendngjarja duke marrë dhe pushkën me vete, pôr u arrestua më vônë.

“Autôritetet zbuluan se dikush kishte qëlluar me një armë gjuetie siç është traditë e vendasve nômadë. Fatkeqësisht, për shkak të turmës dhe humbjes së kôntrôllit të armës nga persôni, ai qëllôi tre njerëz, duke plagôsur dy dhe vrarë nusen”, u shpreh një zëdhënës i pôlicisë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *