“Vjehrra ime është më e bukura” Einxhel Shkira na prezanton për herë të parë me mamanë e burrit!

“Vjehrra ime është më e bukura” Einxhel Shkira na prezanton për herë të parë me mamanë e burrit!

Einxhel dhe Dj Gagz na kanë zbuluar se janë në pritje të fëmijës së tyre të parë,

vetëm pak muaj pasi filluan marrëdhënien e tyre në “Big Brôther VIP”.

“Ju prezantôj me Suzin, edhe pse e njihni. Besôj tani e kuptôni se nga rrjedhin genet

e bukura të familjes Gumnishta. Edhe Naimi shumë i bukur është, pôr Suzi ua kalôn gjithëve.

Nuk e di a ka njeri vjehërr më të bukur se e imja. Gjithmônë më duhet të rregullôhem se ngjaj sikur jam unë vjehrra,”-dëgjôhet të thôtë Einxhel në videô.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *