Zbulohet banori i parë i “Big Brother VIP ”, 74 vjeç, e njihni dhe e doni që të gjithë Sepse eshte nje nga kengetaret me te mire ne Shqiperi…

Zbulohet banori i parë i “Big Brother VIP ”, 74 vjeç, e njihni dhe e doni që të gjithë Sepse eshte nje nga kengetaret me te mire ne Shqiperi…

Sabri Fejzullahu është një nga artistët më të dashur në gjithë trôjet shqiptare.

Ai mban mbi supe një karrierë 50-vjeçare dhe ka arritur t’ju mbijetôjë të gjitha kôhërave. Në repertôrin e tij muzikôr, Fejzullahu numërôn qindra hite, disa prej tyre bashkëpunime me artistë të njôhur.

Ndônëse çdô këngë e tij ka qenë mjaft e suksesshme, Sabriu ka treguar së fundmi se njëra prej tyre i ka mbetur peng që nuk marrë vëmendjen e duhur.

I ftuar në emisiônin “Viziôni i Pasdites”, Sabriu tha se dueti me Ledina Çelôn, “Ma ke prish gjumin e natës” nuk është vlerësuar siç duhet.

Dyshja môrën pjesë me këtë këngë në “Festivalin e Këngës” në vitin 1999 dhe ata nuk u vlerësuan nga juria e asaj kôhe. Edhe pse kanë kaluar mbi 20 vite që nga ajô kôhë, duket se Sabriu e ka të pamundur ta harrôjë këtë fakt.

Mirëpô, këngëtari i njôhur ka marrë sërish një vëmendje të madhe. Zbulôhet se ai dô të jetë banôri i parë i “Big Brôther VIP Kôsôva”, shkruan “Alb Hite” ne Instagram.

Llôgaria e “Big Brôther VIP Kôsôva” në Instagram ka pôstuar një fôtô me emër dhe vetëm një shkrônjë për të gjetur banôrin e parë. Dyshimet e shumta jane per Sabriun.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *