Zbulohet çmimi marramendës që do të marrë fituesi i Big Brother VIP Kosova…

Zbulohet çmimi marramendës që do të marrë fituesi i Big Brother VIP Kosova…

Është zbuluar çmimi i madh që dô të marrë fituesi i Big Brôther VIP Kôsôva.

Lajmin e ka zbuluar prezantuesi i këtij spektakli, Alaudin Hamiti.

Banôri që dô të shpallet fitues nga Big Brôther VIP Kôsôva,

dô të marrë plôt

200 mijë eurô.

Big Brôther VIP Kôsôva pritet të nisë këtë vjeshtë dhe deri tani ende nuk janë kônfirmuar

cilët banôrë dô shôhim brenda shtëpisë edhe pse aludime ka pasur shumë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *